persoonlijk

heey allemaal,

Vandaag wil ik het met jullie over mijn doelen hebben, dit zal vandaag gaan over sport, voeding & mijn afvalreis.

ik ben sinds 2 weken weer begonnen met een voedingsschema van de sportschool waar ik bij sport. Afgelopen maart heb ik meegedaan aan de Summer chalange, ging erg goed. tot de chalenge afgelopen was en ik het weer zelf wilde proberen. helaas heb ik daarna te veel genoten van de niet zo gezonde dingen en waren de kilo’s die ik kwijt was er weer aan. Nu ga ik weer beginnen aan een voedingsschema maar maken we hem niet zo heel strak en laag in calorieën als ik met de chalange wel had. Zo houdt ik het langer & makkelijker vol! Mijn grootste doel is dus voorlopig voeden & afvallen. iedere 2 weken meten en wegen om zo mijn doel te behalen. Gister stond ik voor het eerste meet en weeg moment op de weegschaal en wat blijkt: anderhalve kilo minder dan 2 weken terug Whoehoe! Ik blij & trainer trots. daarna heerlijk voor het laatst met mijn oude schema getraind.

Vanmiddag heb ik een afspraak gepland staan met een van de trainers in onze sportschool. Nee ik was nog niet helemaal klaar met mijn schema maar ik heb morgen een introductieduik gepland staan. dit ga ik samen doen met mijn zus en onze partners. Feit is alleen ik heb niet zo’n heel beste conditie, daar moet dus hard aan gewerkt worden alvorens ik aan de cursus ga beginnen. niet dat ik halverwege na lucht sta te happen als een vis op het droge (om maar even in de water termen te blijven hihi)

wat er precies op het komende schema staat weet ik nog niet, ik heb aangegeven dat ik een duikcursus ga volgen. Dus dat er cardio & interval trainingen op staat dat is zeker, ook mijn benen zullen goed aangepakt worden omdat ik die bij het duiken echt nodig zal hebben.

Doe jij aan sport? wat doe je? en hoe vaak dan?

Liefs Maaike