terug en vast vooruit blikken

mijn 2017 in vogelvlucht

actief begonnen met sporten, sporten deed ik al wel maar niet altijd even consequent vanaf dit jaar gaat dat al veel beter. Dit jaar ging sporten ook met ups en downs, maar zorgde ervoor dat ik altijd een keer meer opstond dan dat ik viel.

Lezen:

Ik ben zoals je in mijn vorige blog kan lezen begonnen in de serie van M.J. Arlidge & leuk om te vertellen ik heb hem vanaf vanavond helemaal compleet!

 • Iene miene mutte
 • Piep zei de muis
 • Pluk een roos
 • Klikspaan
 • Naar bed naar bed
 • Wie niet weg is

Het klinkt alsof het kinderboeken zijn maar ik zou ze mijn kinderen niet laten lezen haha! De boeken zou ik volwassenen zeker aanraden, zeker als je van thrillers houdt. Klein klein kleutertje is reserveerbaar en komt begin volgend jaar uit. Staat uiteraard op mijn lijstje!

vriendinnen

Afgelopen jaar heb ik kunnen bouwen op  prachtige lieve meiden, die ik al bijna mijn hele leven ken. Door dik & dun, in goede & slechte dagen, in goed & kwaad. Een luisterend oor, advies, via de Whatsapp & in real life, een kop thee, avondjes uit, gezelligheid! lieve meiden jullie waren er altijd voor mij Dankjewel daarvoor ❤

IMG-20171117-WA0026.jpg

Maaikeslifestyle

Maaikeslifstyle niet te vergeten! Ik ben eind dit jaar begonnen met bloggen. Super leuk ik heb in deze korte tijd al veel van jullie ook mogen lezen en bloggers persoonlijk leren kennen. Ik ga er voor zorgen dat dit in 2018 alleen maar meer word! Dit jaar gaan we dan ook voor leuke samenwerkingen, mooie blogs, leuke reviews en natuurlijk lekkere makkelijke vega receptjes!

Plannen voor 2018

 • Minimaal 3x per week blijven sporten
 • Het eerste kwartaal 10 kilo afvallen
 • 1 blog per week standaard online
 • Spontane blogs
 • Vriendschappen opbouwen en onderhouden
 • nieuwe jonge ondernemers ontmoeten
 • Spontane uitjes met vriendinnen
 • Eindelijk ons meidenweekend door laten gaan
 • out of my comfortzone gaan!

 

Wat zijn jouw plannen voor 2018? Ik wens jullie vast een hele prettige jaarwisseling en een fantastisch nieuwjaar!

Alle liefs, Maaike

profielfoto2017
maaikeslifestyle.com

 

 

17 gedachten over “terug en vast vooruit blikken

 1. Ik vind dat je goed bezig bent. Het kost tijd je eigen stijl te vinden, je eigen ritme maar je doet het prima. Duidelijke planning waar je over nagedacht hebt. Ik wens je super veel succes!

  Liked by 1 persoon

 2. Allereerst de beste wensen Maaike! Ik zou dolgraag 25-30 kilo willen afvallen maar dat is vrij moeilijk. Ik ben eerst 5 kilo afgevallen maar die zijn er van eind november tot vandaag weer bij terug aangekomen. Morgen beginnen we weer met een schone lei. Jij ook veel succes met afvallen!

  Liked by 1 persoon

  1. Jij ook de allerbeste wensen voor 2018!
   Afvallen is zeker moeilijk, maar met goede begeleiding is het wel te doen. Vandaag indd beginnen met een schone lei succes, Liefs maaike

   Like

 3. Wauw zo te zien heb jij hele mooie dingen al ervaren afgelopen jaar. Ik hoop dat alle voornemens waar mogen worden! Happy new year baby!

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.