en waar kennen jullie elkaar van?

Tegen veel stellen word vaak gezegd ‘’oh wat een leuk stel zijn jullie!’’ en nog vaker komt daarna de bekende zin ‘’en waar kennen jullie elkaar van? ‘’
Dat is de vraag die ook met grote regelmaat aan Mark en mij gesteld word, alleen hebben wij daar niet meteen een pasklaar antwoord op! NIET? Vraag jij je nu misschien af. Nee ik heb daar niet meteen een antwoord op. inmiddels natuurlijk wel want we zijn in februari 2018 5 jaar een stel.
Als mensen aan mij vragen waar ik Mark van ken moet ik altijd antwoorden ‘’dat weet ik niet’’ en dan zie je mensen kijken HUH dat weet je niet?? Hoe kan dat dan”? ik ga het uitleggen

Niet lachen! hoor maar de eerste conversatie die ik mij kan herinneren met mark was op MSN ging ongeveer zo:
Mark: hey
Maaike: hoi
Mark: hoe is het?
Maaike: jaa goed hoor en met jou?
Mark: ja ook goed.
Maaike: Wie ben jij?
Mark: ik ben mark en jij?
Maaike: Maaike
Mark: ga je me nu blokkeren en verwijderen?
Maaike: was wel het plan, maar bewijs maar dat het niet nodig is!
MSN ( voor degene die het niet kennen) dat was de comunitie waar iedereen na school te vinden was samen met Hyves. DE social mediahype van de zero’s. Op MSN kon je elkaar toevoegen doormiddel van je e-mailadres, en kun je het ongeveer vergelijken met het whatsapp van nu maar dan op je pc.
Daarna is MSN al vrij snel overgenomen door skype wat toen alleen maar gebruikt werd om te ‘’bellen’’ naar het buitenland.                                                                                       Daarna gingen wij zelf al snel over naar whatsapp en bellen dat was toch persoonlijker
Hoe wij elkaar daar op gekregen hebben dat weet helemaal niemand maar wat maakt het uit wij zijn ontzettend gelukkig samen!

heb jij ook zo’n gek/grappig/spontaan maar ontzettend leuk liefdesverhaal deel hem dan hieronder! ik ben heel benieuwd

 

 1487180109608               Bij het gemeentehuis nadat wij JA! zeiden tegen ons geregistreerd partnerschap 16-08-2016

 

Heel fijn weekend alle liefs,

Maaike

 

18 gedachten over “en waar kennen jullie elkaar van?

 1. Ik en mijn man leerde elkaar 9 jaar geleden op vakantie kennen in Mexico. Mijn man was er met vrienden en ik met mijn ouders. Tijdens de vakantie leerde we elkaar beter kennen, maar ik dacht dat hij me als vakantieliefje wilde en daar had ik lekker geen zin in. Tijdens de vakantie kwam het dus niet verder dan een leuke babbel en wat gek doen. Hij vertrok een week vroeger dan mij naar huis en dus dacht ik ok dat is ook weer gepasseerd, hij zal zeker geen contact meer met mij houden. Maar de dag later kreeg ik al smsjes …
  Een week later na zijn vertrek keerde ik terug naar België en ja wie stond met een roos in zijn hand mij op te wachten …
  Mijn man want ondertussen zijn we zelf al 5 jaar getrouwd.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat ontzettend leuk! Ik heb ook erg veel goede herinneringen aan msn.
  Ik heb mijn vriend leren kennen op een trainingsweekend van De Animatie Compagnie (animatie voor kinderen op campings). Hij had me dus meteen al op mijn gekst gezien! Haha

  Liked by 1 persoon

  1. Zeker een leuk begin, meestal hebben we het hier dan wel een tijdje over. Mensen proberen dan toch te achterhalen hoe dat toch kan.. Maar we weten het gewoon oprecht niet

   Like

 3. Leuk om te lezen, een bijzondere ontmoeting. Zo spannend was die van ons niet. We kennen elkaar van wederzijdse vrienden. De eerste kus was op een zatte verjaardag van een vriendin. Nu zoveel jaar later, resultaat is drie kinderen.

  Liked by 1 persoon

  1. Ik vond je naam al zo bekend ja hihi!
   Dat lijkt me nou een mooi beroep! Ooit wil ik of beter gezegd mijn partner nog wel trouwen. Dit was heel intiem alleen ouders, zussen, Mark’s petekind, getuige en van beide 1 oma! Heel fijn maar als we trouwen mag het wel wat meer zijn mooie lokatie mooie jurk goed feestje 😉

   Like

 4. Wat leuk dat gesprek op MSN haha. Gefeliciteerd met jullie geregistreerd partnerschap 🙂 Voor mij is het op 16-8 ook feest, want dan ben ik jarig 😉
  Ik heb mijn verloofde voor het eerst gesproken in de kerk na haar doop. Een jaar later gingen we zonder het van elkaar af te weten, allebei voor ontwikkelingswerk naar Roemenië. Daar is de vonk in 2 weken overgeslagen en zijn we nu ruim 6 jaar samen

  Liked by 1 persoon

 5. Wat een leuke manier om elkaar tegen te komen. Ik heb mijn lieve man via Tinder gevonden, terwijl ik dat echt niet verwacht had toen ik aan het swipen en liken was. Liefde vindt toch altijd een weg, hè? 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Haha nee dat snap ik! Gelukkig maar dat je daar was..
   Ik denk ook wel eens wat nou als ik gewoon gedaan had wat ik normaal deed hop blokkeren die handel.. Maar nu was ik in een gekke bui en dacht ach ik heb niks doen laat ik eens gek doen, & hij ziet er leuk uit… maar je weet wat er van kan komen. Veel geluk samen

   Like

Reacties zijn gesloten.